Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@20:19:05 GMT

جزئیات طرح پرستار پیگیر

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۱۷۳۲

جزئیات طرح پرستار پیگیر

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در خصوص جزئیات ابلاغ دستورالعمل اجرایی طرح پرستار پیگیر اظهار کرد: با توجه به طرح ششم توسعه پرستاران باید فعالیت ارائه خدمات خودشان را در جامعه و پس از ترخیص بیماران از بیمارستان داشته باشند و به دلیل افزایش هزینه‌های درمان و پیر شدن جمعیت ایران این طرح برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح پرستار پیگیر پایشی برای اثربخشی درمان است

او ادامه داد: بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شوند، در خصوص مراقبت از خود به آموزش نیاز دارند. معمولا ارتباط بیماران پس از ترخیص از بیمارستان با کادر درمان قطع می‌شود به همین دلیل «عدم تبعیت درمانی» به وجود می‌آید. معلوم نیست که بیمار مورد نظر به چه میزان به سلامت خود اهمیت می‌دهد و حتی آیا دارو‌های خود را به موقع و درست مصرف می‌کند یا خیر.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: برای کسب رضایت و رسیدگی به بیمار و ارائه خدمات کیفی‌تر از سمت کادر درمان، طرح پرستار پیگیر برنامه ریزی شد که پایشی برای اثر بخش درمان است.

حضرتی در خصوص فرآیند طرح پرستار پیگیر، گفت: بیماری که در حال ترخیص است، به واحد پیگیری که در بیمارستان مستقر شده ارجاع داده می‌شود و چنانچه به مراقبت در منزل احتیاج داشته باشد به واحد‌های مراقبت در منزل ارجاع داده می‌شود.

او افزود: ممکن است برای برخی بیماران امکان مراقبت در منزل وجود نداشته باشد که این بیماران به مراکز طولانی مدت ارجاع داده می‌شوند و اگر نیاز به آموزش و مشاوره باشد، مراکزی برای این امور اختصاص داده شده است. این طرح در حال حاضر در دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شیراز در حال اجرا شدن است و فعلا مختص بیماران مزمن مانند سکته‌های قلبی، نارسایی قلبی و انسداد ریوی است. بعد از ۶ ماه نتایج این پیگیری و مطالعه، به طور سراسری اعلام و به کل کشور بسط داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید

درخواست وزیر بهداشت برای جذب ۳ هزار پرستار در کشور

حضرتی با اشاره به زیرساخت‌های لازم برای توسعه‌ی طرح پرستار پیگیر بیان کرد: آیین‌نامه اولیه این طرح نوشته شده و پرستارانی که برای این کار هستند تربیت شده و آماده‌اند. پرستاران انتخاب شده برای این طرح حداقل پنج سال سابقه کار باید در این زمینه داشته باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در پایان مطرح کرد: مزیت‌های اصلی این طرح پیشگیری از اِشغال تخت‌های بیمارستان توسط بیمارانی ا‌ست که چند بار نیاز به درمان دارند و مراجعه مجدد آن‌ها کنترل شده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرستار پیگیر وزارت بهداشت طرح پرستاری پرستار در خانه طرح پرستار پیگیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند

صالح رحیمی در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات اظهار داشت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست‌های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهر باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان دانست و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سال‌های آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص‌های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص‌های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت‌های هر یک از دستگاه‌ها به صورت جداگانه بررسی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان