Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: من دانشجوی سال آخر پرستاری و از بسیجی‌های قدیمی پایگاه بسیج شهید مطهری در منطقه امیرآباد هستم که پس از طرح «مسجد سنگر سلامت» در این طرح مشغول به فعالیت شدم.

این پرستار جهادگر عنوان کرد: دوستان بسیجی با من تماس گرفتند و مطرح کردند که پس از شناسایی بیماران کرونایی در منطقه اگر بیمار نیازمندی به مراقبت‌های پرستاری در منزل نیاز داشت برایشان انجام دهم و من هم پذیرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از ۴ سال است که با پایگاه بسیج امیرآباد در ارتباط هستم و فعالیت دارم ولی برای بحث تخصصی پرستاری هرگاه بیماری نیاز داشته باشد با من تماس گرفته می‌شود.

تقوی در رابطه با خدمات قابل ارائه بیان کرد: موارد پرستاری که برای بیماران انجام می‌شود در زمینه اکسیژن‌تراپی و وصل سرم و تزریقات و همچنین آموزش‌هایی در زمینه استفاده و عدم استفاده از مواد غذایی است.

این پرستار جهادگر تصریح کرد: فعالیت من با توجه به تعداد بیمارانی است که در پایگاه شناسایی می‌شوند و این‌گونه نیست که روزانه ساعات خاصی به فعالیت بپردازم.

وی ادامه داد: بیشتر هدف این است که با توجه به شلوغی درمانگاه‌ها و سردی هوا بیماران کرونایی نیازمند از منزل خارج نشوند و اعمال پرستاری‌شان در منزل انجام شود تا از انتشار آلودگی هم پیشگیری شود.

تقوی مطرح کرد: در حال حاضر نیروی پرستاری پایگاه هلال احمر در ملک‌آباد هستم و اگر در روزهایی که سر شیفت هستم از سوی پایگاه برای بیماران تماس گرفته شود چند ساعتی مرخصی گرفته و برای انجام فعالیت‌های پرستاری به مشهد می‌روم و سپس بازمی‌گردم.

این پرستار جهادگر نسبت به سختی‌ها و مشکلات موجود عنوان کرد: چون کار به صورت جهادی است تمام این موارد را با وجود سختی‌هایش پذیرفتم و تا کنون به مشکلی برنخوردم.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستار جهادی حمید تقوی مسجد سنگر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در استان اردبیل
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران