Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در مراسم روز پرستار با تاکید بر لزوم ساماندهی خدمات پرستاری در منزل اظهار کرد: پرستاری فقط محدود به بیمارستان نیست، بسیاری از بیماران می‌توانند در منزل پرستاری شوند. ما کاملا موافق این اقدام هستیم.  در کرونا هم توانستیم خدمات را در برخی موارد به این صورت ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تعرفه های پرستاری نیز گفت: در ابتدای کارم کاملا به این موضوع اعتقاد داشتم. از معاونت توسعه و پرستاری خواستم این موضوع را پیگیری کرده و به نتیجه برسانند. باتوجه  به اینکه فرمان مقام معظم رهبری برایمان حجت است و حکمی شرعی است، بر ما واجب است که دنبال آن باشیم. در زمینه تبدیل وضعیت هم افراد آمدند و در شرایط کرونا از جان مایه گذاشتند و حالا که کرونا سبک‌تر شده، باید امتیاز ویژه پیدا کنند. در بحث شهدای سلامت هم نباید کار در پیچ و خم کارهای اداری و بروکراسی قرار بگیرد.

عین‌اللهی با اشاره به لزوم آموزش مداوم، گفت: از سازمان نظام پرستاری می‌خواهیم این کار را برعهده گیرد. آموزش ها باید بروز انجام شوند. نکته دیگر هم بحث سلامت معنوی است. ما یک ریشه مذهبی قوی داریم اما اصلا از سلامت معنوی استفاده نمی‌کنیم. ما از سلامت معنوی برای درمان باید استفاده کنیم.

وی افزود: موضوع توجه به پرستاری سخت افزاری و نرم افزاری هم مهم است. به طوری که اطلاعات را از طریق نرم افزارها و سخت افزارها ثبت شود و پرستار بتواند به بیمار برسد.

وزیر بهداشت افزود: در بخش خصوصی باید نظارت‌مان را قوی کنیم. اگر افرادی که اصلا پرستار نیستند در این بخش بکارگیری شوند، برایمان قابل تحمل نیست. اعتباربخشی هم باید واقعی باشد.

عین‌اللهی گفت: دوستانی در این مدت ۱۰۰ روزه واکسیناسیون را انجام دادند که به نزدیک ۱۱۰ میلیون دز واکسن تزریق رسیدیم که بی‌نظیر بود. ۸۶ درصد مردم کشور واکسینه شدند. در تهران ۸۹ درصد دز اول را گرفتند. این با زحمات همه بوده و افتخار آمیز بوده است.

کد خبر 642809 برچسب‌ها کرونا پرستاران كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران نظام پرستاری بیماری - بیمارستان واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا پرستاران كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران نظام پرستاری بیماری بیمارستان واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران